Hanglamp wordt uniek met Ferm Living

Hanglamp uitzoeken moeilijk? Nee hoor, als het aan Ferm Living ligt hoeft dit niet ingewikkeld te zijn. Met de lampen serie Collect Lighting kun je zelf jouw unieke lamp samenstellen. Hoe leuk is dat?

hanglamp ferm_living_image_13

hanglamp ferm_living_image_pk_15 hanglamp ferm_living_image_pk_18

hanglamp ferm_living_image_pk_21_closeuphanglamp ferm_living_image_08

Creëer jouw unieke hanglamp

Je herkent het vast wel. Tijdens je zoektocht naar een nieuwe hanglamp is er voldoende aanbod. Maar aan  elke lamp zit wel iets wat je niet aanspreekt,  dus kom je na een middag zoeken weer met lege handen thuis.  Daar hebben ze bij Ferm Living een mooie oplossing voor. Met de Collect Lighting serie is het handig mixen en matchen.

Hoe werkt het

De kap, gemaakt van gepoedercoat metaal, is verkrijgbaar in meerdere vormen zoals dome shade of hoop shade. En je hebt keuze uit kleuren als Dark Blue, Light Blue, Light Grey, Rose & Black. Daarnaast kies je een fitting naar jouw smaak, bijvoorbeeld de Socket Pendant Brass maar je kunt ook kiezen voor een kleurtje zoals Pendant Black. De losse onderdelen zijn in verschillende maten te verkrijgen.  Nu is het verder aan jou welke combinatie je maakt. Ik zet deze combi vast op mijn wishlist. De Socket Pendant Low Black in combinatie met Dome Shade Dark Blue. En jij? Ik hoor het graag.

Nog een van mijn favoriete lampen vind je hier


Foto’s met dank aan: Ferm Living

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *