Is jouw babykamer al Vipp proof?

VIPP 2 600X800

Is jouw babykamer al Vip(p) proof?

Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat iemand nog nooit van het merk Vipp heeft gehoord? Oké, voor degene die het merk niet kennen even een korte introductie.

Vipp is bekend om zijn design pedaalemmers. Het Deense bedrijf is in 1939 opgericht door Holger Nielsen. Wanneer Nielsen’s vrouw hem vraagt iets te maken voor het afval in haar kapsalon ontwerpt hij de Vipp pedaalemmer. Zijn naam dankt hij aan de kantelende beweging die het deksel maakt. (vippe = kantelen) Hier bleef het niet bij, Inmiddels is Vipp uitgegroeid tot een familiebedrijf en maakt vooral gebruiksvriendelijke design producten, van zeepdispenser tot lamp van lamp tot keuken.

En misschien is dit niet het eerste waar je aan denkt maar je kunt Vipp design zeker ook toevoegen aan de babykamer. Zoals de Vipp Shelves die veelal worden gebruikt voor de keuken of badkamer. Maar waarom zou je er geen speelgoed in op kunnen bergen? Of juist de bijzondere spullen van je kleine koter zoals de eerste schoentjes of een bijzonder kunstwerk. Is jouw babykamer al Vip(p) proof?


Foto: met dank aan Vipp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *