Kleding aan een rek

c46503093998ee263e08dfd0c05e04da184fd7602ea90e0102c4bccd5b95fd30b1caa8aacee357d858479baaccdc5af7e4f3d1dc6eb2434c03320912ea470b6d

Kleding aan een rek

Zoals je weet ben ik klein behuisd dus je begrijpt dat ik regelmatig moet opruimen. Want vaak komen er ongemerkt weer spullen bij tja waar laat ik het allemaal. Gelukkig ben ik van nature erg netjes en heb ik weinig moeite met opruimen. Dus toen het weer afgelopen zondag niet zo heel mooi was ging ik aan de slag met mijn kledingkast.  Voorheen hing ik mijn kleding op soort. Alle jasjes bij elkaar, bloesjes etc. Dat werkt goed hoor maar na verloop van tijd raakt de klad erin en hangt alles weer kris kras door elkaar.  Als ik dan weer eens haast heb kan ik net dat ene jasje niet snel genoeg vinden. Het leek me dus een goed idee mijn kleding op kleur te sorteren en op te hangen.

Dit idee zag ik op Pinterest.  Je kleding op kleur sorteren en ophangen aan een design kledingrek. Bevestig bijvoorbeeld een lange stang aan de muur waaraan je je kleding alvast klaar hangt voor de volgende dag. Of hang je kledingrek met stevig touw of staaldraad aan het plafond dit geeft meteen een ruimtelijk effect. Ook een leuk idee; hang een aantal tijdschriften over een kledinghanger op aan het rek.  Mijn favoriet is het kledingrek aan het plafond. Dus als dat grotere huis ervan komt dan hang ik mijn kleding aan het plafond. En op kleur natuurlijk!


Foto’s van boven naar beneden:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *