LATTJO: cadeautip voor jong en oud

IKEA 12 600X800IKEA 8 600X800IKEA 10 600X800IKEA 14 600X800IKEA 11 600X800IKEA 9 600X800

LATTJO: cadeautip voor jong en oud

Over vier weken is het al weer Sinterklaas. Voor mij toch wel een van de leukste tijden van het jaar. Ook al vier ik het zelf met kerst het doet mij ieder jaar weer denken aan vroeger. Lootjes trekken, cadeautjes kopen, surprise maken, dichten, rijmen en spelletjes doen maar vooral het samen zijn en de hele sfeer eromheen.  Ik kan er echt van genieten.

Nu heeft IKEA sinds kort de LATTJO speelgoedcollectie met speelgoed  voor alle leeftijden.  Prachtig vorm gegeven, gemaakt van natuurlijke materialen en verdeeld in vier categorieën: actief spelen, muziek maken, spelletjesavonden en rollenspelen. Laat het kind in jezelf weer eens naar boven komen  en geef je over aan hun spel. Dat is ook precies wat IKEA voor ogen heeft met deze LATTJO speelgoedcollectie

Hierboven een aantal prachtige kostuums uit de LATTJO collectie waarmee je samen met je kinderen een rollenspel kan spelen. Een   adelaarspak of een  koninginnen jurk. Maar er zijn ook losse items verkrijgbaar zoals een rattenstaart of een insectenmuts. Dus maak ook zelf combinatie en zorg voor een flinke dosis humor.  Wat dacht je van een adelaars-koningin? En alle kostuums zijn verkrijgbaar in twee versies, voor kinderen en voor volwassenen. Een leuke cadeautip voor jong en oud!


Foto’s met dank aan IKEA 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *