Picknickplaid voor kleine monsters

Het is al weer een tijd geleden dat leuke tips en inspiratie deelde op mijn pagina kids enzo. Dus toen ik afgelopen week tijdens een bezoek aan H&M Home dit leuke picknickplaid tegenkwam wist ik dat ik dit zo snel mogelijk met jullie moet delen voordat het echt zomer gaat worden en alle leuke zomeritems zijn uitverkocht.

Picknickplaid H&M Home

Picknickplaid, jungle en monsters

Nu de meivakantie weer achter de rug is zijn de meeste gezinnen al weer naar de zomervakantie aan het uitkijken. Altijd heerlijk zo’n vooruitzicht. En mocht je nu met je koters een strandvakantie in de planning hebben dan is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen bij de H&M Home afdeling. Daar zag ik dit super stoere picknickplaid met jungleprint. Een vrolijk groen plaid  vol met dierenprints.  Ik denk dat je kleine monster zijn eigen jungle tour  beleeft. Hij of zij kan zich hier wel een tijdje mee vermaken terwijl jij van je boek geniet. Gooi een paar plastic bootjes (er stroomt ook water door jungle) in je picknickmand en je verhoogt het speelplezier.

Het plaid heeft aan de onderkant  een waterafstotend kunststof, de bovenkant is gemaakt  van zachte fleece. De plaid is voorzien van handige draagriem met klittenbandsluiting. Handig, stoer en praktisch en dat voor slechts € 14,99. Mocht je zoon of dochter niets hebben met groene jungles, er is ook een roze variant. Haast je naar H&M Home want voor je het weet is het zomer.

PS: Kijk zeker nog even verder want ze hebben ook nog leuke bijpassende producten.


Foto met dank aan H&M Home 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *