Roze kinderkamer wordt stoer met Rafa-kids

Roze en meisjes, vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor veel ouders met ‘kleine’ meisjes wel herkenbaar vermoed ik. Trouwens, tijdens mij werk in de kinderopvang waren ook de jongens dol op roze. En waarom niet. Ben je als ouder toch niet zo blij met de kleurkeuze van dochterlief en wil je eigenlijk een stoere kinderkamer voor haar. Lees dan verder en ontdek hoe dit kan met het stoere meubilair van Rafa-Kids. 

roze Rafa-kids

Stoere meisjeskamer? Kwestie van de juiste meubels.

Echt waar, zelfs met roze is het mogelijk een stoere meisjeskamer in te richten. Als je begint met een rustige basis kun je daarna los gaan met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan lichtgrijze muren, dat combineert prima met roze. Mocht het nu een probleem zijn en kom je niet onder die roze muur uit, verf deze dan voor de helft zoals een lambrisering.

Kies voor een zachter kleurenpalet zoals poederroze. Het leuke hiervan vind ik dat het heel goed combineert met een goud kleur. Dat mag natuurlijk lekker glimmen, niet meteen overdrijven, maar ik weet zeker dat je dochter het prachtig vindt.

Uiteraard is het meubilair wat je kiest ook van grote invloed. Want het zoete van roze vraagt gewoon om een stoere tegenhanger. Zoals het meubilair van Rafa Kids. Al eerder deelde ik een afbeelding van dit merk. De neutrale houten meubels zijn niet alleen van een goede kwaliteit, ze zijn ook van een bijzonder ontwerp. Zoals deze BB bench op de afbeelding. Dit is absoluut een blikvanger in de kinderkamer.


Foto met dank aan Rafa-Kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *