Slaapkamer make-over in zwart | wit en geel

 

Slaapkamer make-over in zwart | wit en geel

Vorige week schreef ik een blogpost over een slaapkamer make-over voor een meisje van elf jaar. Toen ging ik uit van haar lievelingskleur, groen. Deze week wil ik jullie laten zien dat je ook met zwart en wit een stoere sfeer kan creëren in een meisjeskamer. En zoals jullie inmiddels weten ben ik niet zo van de felle kleuren maar voor de verandering heb ik deze keer, zij het wat subtiel, geel toegevoegd.

Ik kan me voorstellen dat je bij een make-over voor de slaapkamer van je zoon of dochter niet meteen denkt aan deze kleuren combinatie.  Saai of somber is misschien het eerste wat in je opkomt maar ik ga jullie het tegendeel bewijzen. Wanneer je zwart en wit gebruikt in combinatie met  houtkleurige meubels of een houten vloer geeft dit meteen een warme sfeer. En juist door hier en daar geel toe te voegen krijgt de kamer een zonnige en frisse uitstraling. Dat laatste hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, denk bijvoorbeeld aan gele details zoals een lamp, een kussen of een gele stoel.

Ook in deze metamorfose laat ik de muren wit zodat er ruimte is voor deze stoere muursticker. Bij deze zwart|wit stijl werken grafische prints vaak heel goed. Wanneer je bij deze twee kleuren blijft het wordt het geheel zeker niet te bont, dus vooral lekker mixen en matchen. Zeker weten dat je opgroeiende tiener trots is op zijn|haar kamer.


Foto’s van links naar rechts:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *