Van blokkendoos naar bureau

De vakantie loopt voor een deel van Nederland ten einde want volgende week beginnen de kinderen uit midden Nederland weer aan een nieuw schooljaar. De tijd van uitslapen en alles op je gemak doen is weer voorbij. Naar je werk of naar school, je moet weer op tijd uit je bed uit, douchen, ontbijten je (school) tas inpakken en there you go,…….

IKEA MICKE bureau

IKEA MICKE bureau en TROVAST wandopberger

Bureau voor kleine studiebollen

Van vriendinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd hoor ik regelmatig dat ze tegenwoordig al vroeg beginnen met huiswerk. Dat was in de tijd dat ik op de lagere school zat wel anders. Sterker nog, ik kan mezelf niet eens herinneren dat ik huiswerk mee kreeg. Anyway, kinderen van tegenwoordig worden al vroeg klaargestoomd voor de middelbare school.

Terwijl je acht- of negenjarige nog met zijn houten trein speelt moet er op zijn slaapkamer al plaats worden gemaakt voor het serieuze werk: het bureau. Om je kind hierop alvast wat  voor te bereiden heeft IKEA  leuke en slimme oplossingen om de kinderkamer om te toveren tot een gezellige leer- en speelplek.  Zo combineren ze stoer dino-speelgoed en een kekke paddenstoelen lamp met een bureau met de naam MICKE.

Nog geen idee waar je het overgebleven speelgoed laat omdat het plaats heeft gemaakt voor het nieuwe bureau? Denk dan eens aan deze TROFAST opberger die je aan de wand plaatst. Zo hou je speelruimte over, of in dit geval een huiswerkplek, voor het opruimen van van schoolspullen of speelgoed. Neem eens een kijkje op de site, mix en match en kijk naar alle ideeën en mogelijkheden voor kleine studiebollen.


Foto’s met dank aan IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *