Vipp972 | Voor eetkamer of keuken

Vipp972. Nee, nee,  gaat hier niet over het nieuwste toestel van een niet nader te noemen luchtvaartmaatschappij. Het gaat hier over de nieuwe eetkamer- of keukentafel van Vipp.                            Vipp972

Vipp972Een perfecte tafel maar………..

Deze tafel belichaamt wederom het Vipp DNA, esthetisch en functioneel. En dat is precies waarom ik een fan ben. Functioneel, esthetisch en dus zonder poespas. De tafel heeft een stalen frame en is voorzien van een tafelblad van keramiek.

Een tafel die perfect past in een klassiek, modern interieur. Precies zoals je hierboven op de afbeeldingen kunt zien. De moderne tafel is prima in balans met de lichte houten vloer. Rondom de tafel staan zwarte stoelen in verschillende uitvoeringen. Dit zorgt voor eenheid, rust terwijl het toch iets speels heeft.

Beste ontwerpers van Vipp972.  Ik heb maar één puntje van kritiek.  De tafel is helemaal perfect maar veel te groot voor mijn huis is het mogelijk de tafel te halveren? Of reduceren tot een leuk vierkant formaatje van ongeveer 100×100 cm?


Foto’s met dank aan Vipp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *