Vitra: beleef de unieke service

Ergens begin dit jaar zag op de Instagram pagina van Beeldsteil een aankondiging van een Masterclass Fotografie & Styling in de showroom van Vitra Amstelveen, Meet the Blogger Bloomon. Hier moet ik bij zijn! Want:

  • A. Ik vind het werk van Beeldsteil erg inspirerend.
  • B. De combinatie van een Masterclass en een creatieve omgeving vind ik interessant
  • C. Dit is een unieke kans om mijn nieuwe spiegelreflexcamera uit te proberen.

Vol frisse moed ging ik vrijdag 6 maart naar Amstelveen waar de showroom van Vitra is gevestigd. Met het openbaar vervoer is dat vanaf Amsterdam appeltje-eitje. Tenminste, dat dacht ik. Aan het openbaar vervoer lag het zeker niet. Wel aan de haat-liefde verhouding die ik heb met Google Maps. Ik liep precies de verkeerde richting op dan wat de navigator mij aangaf. Ik heb zo ongeveer heel Amstelveen gezien. Zelfs met hulp van vriendelijke voorbijgangers kon ik Vitra niet vinden.

Uiteindelijk besloot ik Vitra te bellen voor wat hulp in de juiste richting.  Ik sprak met Maartje en legde haar het een en ander uit. En geloof het of niet maar na enig overleg besloot deze super attente  Maartje mij samen met een collega op te halen op de plek waar ik mijn zoektocht was gestaakt. Met de auto want vanaf daar was het nog een aardig eindje wandelen. Dit is toch Service met de hoofdletter S. Chapeau Vitra!

Eenmaal binnen kreeg ik ook nog eens een heerlijke cappuccino geserveerd. Wat een vriendelijk ontvangst. Gelukkig had ik maar een half uurtje gemist en kon ik instromen bij een Masterclass van Wendy van Beeldsteil en Holly van Avenue Lifestyle. Waarin Wendy vooral verteld over de basis van het fotograferen heeft Holly het voornamelijk over de visuele identiteit van je blog. Ik ben weer helemaal geïnspireerd.

Na een verrukkelijke lunch met wraps,soep, broodjes, salade, verse sapjes, (inderdaad, heel uitgebreid) volgde het actieve deel van deze workshop. De opdracht was om in groepjes van vier met items uit de Vitra-showroom een creatieve setting te maken passend bij je blog.  Om vervolgens de tips & tricks van die ochtend in praktijk te brengen, te fotograferen. Voor mij was dit mijn eerste ‘werk in uitvoering’ in een echte showroom. Ik kan je vertellen, ik werd er heel blij van.  Overal mooie items vandaan slepen, liggend op de grond proberen het mooiste kiekje vast te leggen, niets was te gek.

Na afloop was er nog een borrel om nog wat na te kletsen en te netwerken. Wederom weer erg goed verzorgd met heerlijke wijn en hapjes. Kortom: een onvergetelijke dag en Chapeau Vitra voor deze unieke services. Want zo welkom als ik mezelf heb gevoeld kan het niet anders dat een klant zichzelf ook zo welkom voelt!


Foto’s: vanswartopwit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *