About

BLIJ VAN………………………………………………………………………………………….

Mooie afbeeldingen, leuke blogs: mijn liefde voor ‘plaatjes kijken’ begon al vroeg. Eerst de tijdschriften van weleer en tegenwoordig woonbladen en lifestyle magazines. Inmiddels ook Pinterest en Instagram. En sinds ik aan het bloggen ben heb ik er nog een verslaving bij; Bloglovin.

Een perfecte cappuccino: hoe lekker kan die eerste koffie van de dag smaken! Heerlijk, helemaal als het voor je wordt gemaakt. Ik ben dan ook vaak te vinden bij de Coffee Company (sorry Starbucks liefhebbers) met mijn laptop of een magazine. Echt een momentje voor mezelf.

Design en kunst: hoewel ik er niet veel verstand van heb vind ik kunst fijn om naar te kijken. De rust die uitstraalt van zo’n museum (nee, ik heb het hier niet over het weekend) de inspiratie die het geeft. En design? Dat is uiteraard niet vreemd voor een interieur liefhebber.

Theater: wat zou ik graag op de planken willen staan en dan het liefst in een musical maar helaas ze hebben me nog niet ontdekt;-) Dus moet ik het doen met het bezoeken ervan. En niet te vergeten, cabaret, toneel en een goed concert.

Fietsen door de stad: met mooi weer vind ik dat echt een feestje. ’s Ochtends over de grachten als de stad ontwaakt en de eerste terrassen buiten worden gezet. Door het park op een zonnige dag of ’s avonds en in de winter als alles zo prachtig verlicht is. Mijn stad is Amsterdam!

En verder: lunchen met vriendinnen,naar de film, de geur van koffie en versgebakken brood, wandelen langs het strand, zoete drop, nieuwe schoenen (ja, ik ook) lezen, rode wijn, (franse) kaas, goede muziek en alles wat ik verder nog vergeten ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *