Five Favourites | week 44

Agenda: digitaal of zo’n papieren beauty?

2015 is bijna ten einde en over een paar weken beginnen we met frisse moed aan een nieuw jaar. Tijd voor het maken van nieuwe plannen. En wat is er dan leuker om die plannen alvast te noteren in zo’n prachtige agenda. Een echte musthave vind ik.

Agenda?! Ik hoor het sommigen van jullie al denken. Maar ik ben wat dat betreft lekker blijven hangen in het ‘papieren tijdperk’.  Deze papieren beauty’s die ik vond bij R E S T O R E D  in Amsterdam zijn een lust voor het oog. En dat niet alleen ik gebruik mijn agenda, buiten de afspraken om, ook voor het maken van to-do lijstjes. Om vervolgens lekker te kunnen afstrepen wat ik heb gedaan. (en wat ik niet had opgeschreven maar wel heb gedaan schrijf ik er alsnog bij om het meteen weer af te strepen,…..ssst niet verder vertellen)

Zoals je kan lezen ben ik voorlopig nog niet te overtuigen om digitaal te gaan plannen. Of je moet van hele goede huizen komen wil je dit voor elkaar krijgen. Als ik een telefoon nummer in mijn iPhone moet zetten dan duurt dat al veel te lang, laat staan een afspraak. En als iemand staat te wachten (lees; meekijken) dan wordt ik lichtelijk  nerveus en wil het al helemaal niet lukken. Nee hoor, opschrijven gaat voor mij nog steeds het snelst. En nog een voordeel aan de agenda, als je ze bewaart kun je altijd opzoeken wat je vorig jaar deed op 7 december.

Een fijne en creatieve week allemaal! | Carla


Foto’s met dank aan R E S T O R E D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *