Bloglovin: wakker worden met Only Deco Love

Wat doe jij ’s ochtends als eerste als je wakker bent? Laat me raden,…..checken of je nog whatsapp berichten hebt of meteen je Facebook pagina bekijken? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ochtend ritueel. Zelf ben ik niet zo’n ochtendmens dus om mezelf echt wakker te voelen ga ik eerst douchen en ontbijten. Daarna, nog steeds niet echt wakker,  check ik heel vlug mijn mail inbox om vervolgens direct naar Bloglovin te gaan. Mijn nummer één als het gaat om social media.  Maar zelfs op Bloglovin heb ik zo mijn favorieten zoals Only Deco Love.  Hierover gaat vandaag mijn blog.

Bloglovin Only Deco Love Bloglovin Only Deco LoveOnly Deco Love

Only Deco Love is van de Griekse Katerina Dima. Ze begon dit blog destijds om de renovatie van haar woning te delen met de lezers en als naslagwerk voor haar zelf. Maar haar blog kreeg zoveel aandacht en enthousiaste reacties van de volgers wat haar blog enorm deed groeien. Sindsdien houd ze de lezer op de hoogte van alle renovaties, interieur ideeën  en over haar dagelijks leven. Haar stijl? Scandinavisch design, industrieel en minimalistisch.

Waarom Only Deco Love mij persoonlijk aanspreekt is, naast dezelfde interesse voor Scandinavisch design,  vooral vanwege de fotografie en styling. Jeetje, wat kan ik daar jaloers op zijn. Het klopt gewoon op alle fronten. Kleur, styling en vlakverdeling. Daarnaast is haar blog voor mij ook een  inspiratiebron. Ik doe ideeën en tips op voor de styling van mijn eigen huis. En zeg nou zelf met deze mooie interieurfoto’s wil je toch graag wakker worden?!


Foto’s en styling met dank aan: Only Deco Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *