Five Favourites | week 21

Wat is jouw droomvakantie

Nog één week en dan hebben de eerste scholen in Nederland zomervakantie. En als we de voorspellingen mogen geloven dan begint de eerste vakantieweek meteen met zomerse temperaturen. Dat wordt genieten!

Iedereen om mij heen heeft zijn vakantie al geboekt en het digitale ticket inmiddels uitgeprint. Zelf sla ik even een jaartje over maar gelukkig kan ik bij deze afbeeldingen heerlijk wegdromen naar verre bestemmingen.

“Dan wandel ik langs mooie witte stranden met palmbomen en een aangename temperatuur. De mensen zijn vriendelijk en het eten en de wijn zijn er goddelijk. Er is een mooie balans tussen cultuur en natuur. Ik bezoek de mooiste gebouwen, tempels, kathedralen of een moskee. Zwemmen doe ik in een baai met helderblauw water om daarna op te drogen op een ligbed met een cocktail in mijn hand. Uiteraard op een privé strand waar ik kan genieten van de rust en het adembenemende uitzicht”. Hoe vier jij het liefst je vakantie?

Een fijne week en alvast veel vakantieplezier | Carla

Verder wil ik even stil staan bij mijn vriendin uit Tunesië waar afgelopen week een afschuwelijke aanslag plaats vond. Ik hoop dat dit geen reden is om vakanties naar Tunesië te cancelen.  Daar leeft men van de toerisme, laten we alsjeblieft niet toegeven aan de daders!


Foto’s van links naar rechts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *