Five Favourites | week 40

De kracht van een logo

Sinds het ontstaan van mijn blog vanswartopwit ben ik al aan het nadenken over een logo. En met een indesign in de ‘pocket’  kun je je voorstellen dat ik graag zelf aan de slag ga met het ontwerpen ervan. Regelmatig struin ik dus het internet af op zoek naar de nodige inspiratie.  Want het hebben van een logo maakt je site een stuk persoonlijker en niet onbelangrijk, herkenbaar. Het omschrijft jouw als merk. Het logo wat je nu ziet op mijn site is nog een tijdelijk logo. Maar ik hoop natuurlijk dat ik over niet al te lange tijd mijn nieuwe logo hier kan delen.

Nog even een aantal kernwoorden op een rij waaraan een goed logo moet voldoen.

  • Onderscheidend en origineel
  • Herkenbaar voor je doelgroep (het logo moet blijven hangen)
  • Passend bij het onderwerp
  • Simpel maar krachtig

Foto’s van links naar rechts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *