Five Favourites | week 45

Kerst versus winter

Met de kerstdagen in het vooruitzicht zie ik op social media al de nodige kerst -inspiratie-tips voorbij komen. Van bijzonder versierde kerstbomen tot creatieve kerstverpakkingen. Erg leuk, dus je begrijpt dat ik niet kan achterblijven en jullie ook van de nodige inspiratie-tips wil voorzien. Ik zocht mijn inspiratie meer op het grafische vlak en vond deze prachtige winterse afbeeldingen. Want zeg je kerst,  dan zeg je winter.

Ook al zijn de temperaturen op dit moment niet echt winters te noemen we associeren kerst allemaal met winterse taferelen. En dat gevoel kreeg ik ook bij deze mooie prints. Mooi en subtiel vormgegeven. En zonder overdadig te zijn weet je precies welk gevoel de ontwerper probeert over te brengen. Dus dit is alvast mijn winterse kerst bijdrage. Nu alleen nog wachten op een witte kerst.

Een creatieve en inspirerende week allemaal | Carla


Foto’s van links naar rechts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *