Klembord voor alles wat je niet mag vergeten

Herkennen jullie het ook? Lijstjes maken om maar niet te vergeten wat je allemaal nog moet doen? Ik ben er de laatste jaren een kei in geworden. Niet alleen omdat ik soms wat vergeetachtig kan zijn, gewoon omdat het zo heerlijk is om weg te strepen wat je allemaal hebt gedaan. Sterker nog,…..en nu ga ik jullie iets opbiechten; ) Wanneer ik nog iets doe wat niet op mijn lijstje stond schrijf ik het er alsnog bij om het vervolgens ook door te strepen. Zo lijkt het alsof ik heel veel heb gedaan die dag.

O ja, je begrijpt vast wel uit mijn tekst dat die lijstjes nog ouderwets, handgeschreven zijn.

klembord klembordIk zeg het met klem

Zo’n los, handgeschreven briefje ben ik nog wel eens kwijt dus bij het zien van dit leuke zelfmaak idee raakte ik meteen geïnspireerd. En niet alleen voor mijn to do lijst maar ook voor foto’s, entreekaartjes of leuke post. Of wat dacht je van een mooie woorden voor je lief? Ik zeg het met klem, ik ben ervan overtuigd dat dit hem langer zal bijblijven dan dezelfde woorden geschreven in een whatsapp.

Deze VÄLBEKANT klemborden zijn verkrijgbaar bij IKEA. De rest spreekt voor zich.


Foto’s met dank aan IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *