RIMFORSA | koken met IKEA

IKEA RIMFORSA | vanswartopwitIKEA RIMFORSA | vanswartopwit

RIMFORSA | koken met IKEA

December, de maand van feestdagen en samen zijn.   En wat is  dan fijner om te doen dan samen koken en eten.  Vrienden en familie uitnodigen en herinneringen maken. Het hoort bij de feestdagen maar ook op alle andere dagen van het jaar is samen koken en eten een gezellige bezigheid. En  dat hoeft absoluut  geen ingewikkeld vijfgangendiner  te zijn maar een paar handige hulpjes in de keuken zijn bij elke keukenprins- of prinses zeer welkom.

Voor die handige hulpjes in de keuken heeft IKEA dé oplossing. Zoals een houder voor je digitale kookboek of een houder voor de keukenmessen. Een kruidenrek en handige mandjes voor diverse losse spullen. Ja, ja,  zeker weer een boel extra spullen voor op het aanrecht?

Nee, juist niet. Deze nieuwe RIMFORSA serie van IKEA is makkelijk te monteren aan de wand dus ruimte op je aanrechtblad maar wel alle keukenspullen binnen handbereik. En terwijl je een nieuw gerecht maakt zet je het recept (lees tablet of kookboek) rechtop in een handige standaard.  Gemaakt van  duurzaam bamboe en roestvrijstaal vind ik deze RIMFORSA serie zeer charmant en stijlvol. Mooi materiaal gebruik en minimalistische uitgevoerd! Het enige wat je zelf nog moet doen is je haasten naar IKEA!

De RIMFORSA serie is nu verkrijgbaar


Foto’s met dank aan IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *