Binnen tuinieren? Dat kan met de IKEA SATSUMAS

tuinieren met IKEA tuinieren met IKEAtuinieren met IKEA

Binnen tuinieren? Dat kan met de IKEA SATSUMAS

Lieve tuinmannen- en vrouwen van Nederland (en alle anderen met groene vingers) Nog even geduld maar vanaf februari kunnen we voortaan ook binnen tuinieren. Hoe dan hoor ik jullie al denken? Gewoon met de nieuwe Ikea SATSUMAS serie van de Zweedse designer Carl Hagerling (onder andere bekend van deze gieter) 

Zet deze plantentafel  of dit plantenrek in je woonkamer en je hebt gegarandeerd een groen sfeertje in je huis. Want zeg nou eerlijk, dat ziet er toch gezellig uit. Deze plantentafels, van bamboe en gepoedercoat staal,  bieden genoeg ruimte voor je planten. En wat heel handig is, het werkblad heeft een opstaande rand waardoor je na het verpotten niet je hele woonkamer hoeft aan te vegen. Verder is onderop plaats voor potgrond of voor al je  boeken over tuinieren.

De ontwerper heeft voor dezelfde serie ook een bamboe plantenrek ontworpen waar ruimte is voor vijf potten. Erg leuk in je keuken en wanneer je de potten vult met kruidenplanten heb je altijd verse kruiden bij de hand. Dus nu nooit meer zeggen dat tuinieren alleen maar buiten kan!


Foto’s met dank aan IKEA 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *